Telefon - 829 95 344

Hverdager er jeg på kontoret mitt i Bergen sentrum. Men når jeg er hjemme er jeg tilgjengelig på tlf. 829 95 344
Du må gjerne ringe og sjekke om jeg er tilgjengelig. Dersom jeg ikke er på tlf. vil du treffe en gratis telefonsvarer som sier når jeg er tilbake.

Hva kan du spørre om?

ALT! Men jeg svarer deg ikke på spørsmål om død og sykdom. Og du må være over 18 år for å ringe. (Dersom jeg bryter disse reglene kan jeg bli utestengt av telefonselskapet). Husk at DU velger hva du vil vite. Det er du er som er kunden, det er du som betaler og da er det selvsagt du som bestemmer spørsmålene! Ingen spørsmål er dumme.

Opplysninger fra deg

Det er noen som bekymrer seg for hva vi kan få vite om deg som kunde og jeg vil derfor opplyse litt mer: Jeg ber om å få vite ditt fornavn. Etternavn trenger jeg ikke. Navnet bruker jeg for å 'koble meg' til deg. Så må jeg vite når du er født. Dette også for å forsikre seg om at du er over 18 år. Stjernetegnet ditt (som jeg finner ut ifra din fødselsdato) forteller meg mye om deg som person. Jeg trenger ikke vite hvor du er i øyeblikket eller hvor du bor.

De aller fleste på teletorg ber om de samme opplysningene som over.
Jeg kan ikke se hvor du ringer fra, da tlf. din blir rutet igjennom en telefonsentral før den kommer til meg.

Taushetsplikt

Vi har ikke taushetsplikt (det er det kun spesielle offentlige yrker som har). Dersom noen på teletorg sier de har taushetsplikt kan det være de er med i en organisasjon e.l. som krever det, men vi har ikke taushetsplikt etter norsk lov.
Selv er jeg med i telefonselskap som forlanger at jeg ikke sier noe videre. Så jeg mister telefonlinjen min om jeg forteller noe videre til andre.

Uansett vil ikke seriøse tarotister fortelle videre hva du har sagt. Selv sier jeg aldri videre noe, selv om du kan føle det gagner deg og andre. Det nytter altså ikke å ringe og be om å få vite hva som ble fortalte til venninnen din, eller familiemedlemmer. Det skal være trygt å ringe.

Noen vil ikke opplyse mer enn dette og forventer at vi skal vite alt. F.eks. er det noen som ikke vil opplyse om de har en kjæreste eller ikke, for å teste om vi klarer å 'se' dette. Det er helt OK! Men da bruker vi tid på å finne ut dette før vi kan se på selve spørsmålet ditt - og du betaler 24,08 pr. minutt. Andre velger å fortelle det vi spør om (og mer), slik at vi fort kan begynne på de svarene de søker. Da kan tlf. samtalen være kortere og meget hyggelig.

TOPP 5-spørsmålene i 2000 var

* Treffer hun snart kvinnen i mitt liv?
* Er han like glad i meg, som jeg er i ham?
* Hvordan blir økonomien min?
* Bør jeg foreta en endring (f.eks ansette en ny person) i bedriften min?
* Får jeg en ny jobb snart?

TOPP 5-spørsmålene i 2006 var

* Treffer jeg snart kvinnen i mitt liv?
* Tar jeg den rette utdannelsen?
* Vil jeg tjene på å utvide (f.eks ansette en ny person/kjøpe større/nye lokaler til) firmaet mitt?
* Vil jeg få en jobb jeg trives med etter utdannelsen?
* Hvordan blir økonomien min fremover?
* Hva kan jeg gjøre for å bli mer lykkelig?

Maks samtalelengde

Det telefonfirmaet jeg er tilknyttet har en maks samtalelengde på 20 min. Det vil si at samtalen blir brutt etter 20 min. Dette er for din sikkerhet, slik at du ikke skal bruke for mange penger. Regelen kom til etter at mange menn ringte sex-telefoner som begynte på 829. Konene ble irr. på store regninger, mennene prøvde å nekte på at det var dem som hadde ringt og dette skapte flere rettssaker mot teleselskaper. Dermed fikk vi en lov om at samtaler til et 829-nr. ikke kan vare lengre enn 20 min. Resultatet ble at alle sex-tlf. nå er flyttet bort fra 829-nr og vi som spår/gir råd sitter igjen med den gamle regelen som var tiltenkt helt andre tjenester.

Men en dyktig spådame/mann skal klare å gi deg svaret på spørsmålet ditt på godt under denne tiden. De fleste innen tarot bruker ikke mer en noen få minutter på hvert spørsmål. Dersom du ønsker å stille mange spørsmål er det selvsagt ikke noe i veien for at du ringer opp igjen etter de første 20 min.

Kostnader

Ulike selskaper tar ulike priser for teletorgtjenesten. Mitt selskap tar kr 26 pr. minutt. Kostnadene skal bli opplest til deg når du ringer teletorgnummeret. Husk at fra mobil er det andre kostnader, avhengig av de ulike mobiloperatørene. Er det dyrere enn kr 26 er det ditt telefon/mobil-selskap som stikker pengene i sin lomme - og du bør ringe dem og spørre hvorfor.
Det kan være lurt å skrive ned spørsmålene dine på forhånd, slik at du husker hva du vil spørre om. Ikke vær redd for å spørre, det er det tjenesten er til for. Legg på hvis du føler at kvaliteten ikke er etter dine forventninger.

Hvem skal du velge?

Dagbladet, Bergensavisen og Adresseavisa har flest annonser og her kan du finne mange tarotister såkalte klarsynte og synske. Andre aviser, tekst-tv og internett har også annonser. Dessverre finnes det, i dette som i alle andre yrker, utøvere som ikke er blant topputøverne. Medium er et magasin som prøver å sortere ut de dyktigste og disse skriver også artikler om folk som ikke er på teletorg - og folk som ikke bor i Norge. Et interessant blad jeg absolutt anbefaler.

Info-nr

Dersom du føler at du ønsker mer informasjonen enn det du har fått på disse sidene - før du evt. ringer mitt 829-nr. kan du ringe et info nr. og få mer informasjon. Tlf.nr. er 460 57 723.

michael kors outlet louis vuitton outlet black infrared 6s black infrared 6s beats by dre outlet jordan 11 legend blue legend blue 11s jordan 14 black toe lebron 12 jordan 11 legend blue beats by dre cheap jordan retro 11 coach outlet online jordan retro 11 louis vuitton outlet michael kors outlet beats by dre outlet black infrared 6s michael kors outlet michael kors outlet legend blue 11s beats by dre cheap beats by dre outlet michael kors outlet jordan 6 black infrared coach outlet online legend blue 11s jordan retro 6 jordan 11 legend blue michael kors outlet michael kors outlet jordan 6 black infrared jordan 11 legend blue black infrared 6s uggs black friday jordan 6 black infrared jordan 6 black infrared louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach factory outlet