Om Hope

Hope 2006

Jeg heter Hope Jensen, er i 40-årene og har jobbet med det alternative på heltid siden 2001.

Jeg er en Empat - dvs. at jeg kan føle hva andre føler. Dette er det noen som misoppfatter som at jeg har telepatiske evner, men det er stor forskjell på disse evnene. Telepati er evnen til å lese hva andre tenker. Empat betyr at man kan føler hva andre føler. Dette kan virke som det samme for en klient, da man ofte tenker hva man føler.
Det å være empat er svært nyttig for meg og mine kunder bl.a ved rådgiving, Personlig Utviklingskurs og Positiv Bevissthetskurs.

Filosofi

Jeg er en stor fan av Louise Hay og i likhet med henne tror jeg at en tanke blir en følelse og en følelse setter seg i kroppen. Gode tanker blir da herlige følelser som gir en positiv, sunn kropp. En negativ tanke blir til en negativ følelse som igjen gir sykdom og skade.
Selvsagt er ikke alle enig med meg i dette i og det har jeg full respekt for. De som lurer på emnet kan lese 2 av bøkene til Louise Hay: 'Du kan helbrede ditt liv' og 'Du kan helbrede din kropp'.

Fysiske behandlingsformer

Da jeg var liten ble jeg alltid urolig når folk var syke, men skjønte ikke hvorfor eller at de var syke. Jeg så det lenge før de selv skjønte at de var syke. I dag forstår jeg at det var fordi jeg kan se sykdommer og ustabilhet i andres kropp og sinnet deres.

Denne evnen inspirerte meg til å utdanne meg og i dag jobber tilbyr jeg bl.a.
Kinesiologi, Kopping, Shiatsumetoden og PEK-behandling. Du kan finne mer om dette under min andre nettside: hopejensen.no

Tarot / synsk / åndeverden

Jeg har sett ånder, guider, spøkelser osv. i hele mitt liv. Dette var så naturlig for meg at jeg trodde alle gjorde det og jeg skjønte ikke at jeg hadde evner som ikke alle har.

Etter å ha kjøpt et par tarotkort av en tidligere kollega som mente at jeg hadde evner, tok jeg mer kontakt med det alternative miljøet og gikk på tarotkurs i begynnelsen av 2000.
I dag bruker jeg ikke lengre tarotkort ved konsultasjoner. Jeg er født synsk og har svaret før jeg er ferdig med å stokke kortene. Det ville da vært dårlig service om jeg skulle bruke tiden på å stokke kort.
Men for dem som ønsker at jeg skal bruke dem gjør jeg selvsagt det. Bare gi beskjed.

Astrologi har jeg også kikket på, men det er et stort fag som man må fordype seg i flere år for å kunne ordentlig, så det overlater jeg til astrologene. Jeg tror man bør kunne litt om astrologi for å være dyktig i tarot.

Jeg 'ser' det du kaller ånder, noe som kan være en berikende opplevelse. I hele mitt liv har jeg sett og følt noe som folk rundt meg ikke forstod. Heldigvis slapp jeg å bli gammel før jeg kom inn i et alternativ miljø og fikk lære mer om dette.


Ellers mer jeg det er viktig å ha et åpent sinn, men ikke så åpent at hjernen faller ut.

louis vuitton outlet black infrared 6s jordan 6 black infrared jordan retro 11 louis vuitton outlet legend blue 11s beats by dre cheap louis vuitton outlet jordan 11 legend blue lebron 12 coach outlet online coach outlet online barons 13s jordan 13 barons legend blue 11s black infrared 6s jordan 6 black infrared legend blue 11s legend blue 11s jordan 11 legend blue Legend Blue 11s coach outlet online legend blue 11s coach outlet online coach outlet online louis vuitton outlet jordan 11 legend blue jordan 11 legend blue jordan 11 legend blue legend blue 11s uggs black friday north face black friday beats by dre black friday lebron 12 legend blue 11s legend blue 11s uggs black friday beats by dre black friday coach black friday jordan 6 black infrared